Hopa
+C

Yük.: +10°

Düş.: +

Pe, 21.04.2016

HABERLER

BELEDİYE BAŞKANI SAYIN CİHAN VE AK PARTİ İLÇE TEŞKİLATI’NDAN ‘HAYIRLI OLSUN’ ZİYARETİ

  • 04.04.2018
  • hopatso

 

Hopa Belediye Başkanı Nedim CİHAN, AK Parti İlçe Başkanı İlyas GÜVEN ve ilçe yönetimi odamıza ziyaret gerçekleştirdiler. Meclis toplantı salonunda Hopa Ticaret ve Sanayi odası yönetimi ve meclis üyeleriyle bir araya geldiler. Hopa TSO Başkanı AKYÜREK Odanın faaliyetleri ve üyelerin sorunlarıyla ilgili bilgilendirmede bulundu.

AKYÜREK, tespit edilen sorunlar, çözüm önerileri, yapılan projeler, başlatılan projeler ve gelinen aşamalarla ilgili detayları ziyarete gelen heyetle paylaştı. Yaklaşan yaz sezonu nedeniyle turizmin önündeki engelleri de dile getirerek B2 firmaların 48 saatlik geçiş yasasını 24 saate indirilmesi durumunda Turizmin şehrimizde gelişmesinin büyük etkisi olacağı, ilçe ekonomisine katkı sağlayacağını yeni istihdamlar yaratacağını dile getirdi.

Hopa Belediye Başkanı Nedim CİHAN  Hopa TSO seçimlerindeki başarılarından ötürü yönetime ve meclise yeni görevlerinde başarılar diledi. 

AK Parti İlçe Başkanı İlyas GÜVEN konuşmalarında ‘bol kazancın önünü açmanın birlik ve beraberliğin olduğu yerde mümkün olacağını düşünüyorum. Böyle güzel bir binayı şehrimize kazandırdığınız için ayrıca teşekkür ediyorum. TSO Seçimlerini kazanan Osman Bey ve yönetimine başarılar temenni ediyorum’ dedi. GÜVEN, Hopa’nın sorunlarını ilgili mercilere aktaracağını takibini sağlayacağını dile getirerek konuşmasını sonlandırdı.

Daha sonra heyet odadan ayrıldılar.

BELEDİYE BAŞKANI SAYIN CİHAN VE AK PARTİ İLÇE TEŞKİLATI’NDAN           ‘HAYIRLI OLSUN’ ZİYARETİ
BELEDİYE BAŞKANI SAYIN CİHAN VE AK PARTİ İLÇE TEŞKİLATI’NDAN           ‘HAYIRLI OLSUN’ ZİYARETİ