Hopa
+C

Yük.: +10°

Düş.: +

Pe, 21.04.2016

HABERLER

HOPA KAYMAKAMI ODAMIZI ZİYARET ETTİ

  • 05.04.2018
  • hopatso

 

Hopa Kaymakamı Sn. Abdurrezzak CANPOLAT ve Hopa Müftüsü Ali Fuat BAYCAN odamızı ziyaret etti. Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Meclis üyeleri tarafından karşılanan ziyaretçiler yaklaşık bir saatlik bir görüşme gerçekleştirdiler. Başkan Osman AKYÜREK oda çalışmaları hakkında kısa bir konuşma yaparak bilgilendirmede bulundu. Ziyarete yeni seçilen oda meclis üyeleri de katıldı.

AKYÜREK konuşmasında öncelikle CANPOLAT’ a yeni görevinde başarılar dileyerek Hopa ekonomisi ve Oda tarafından hazırlanan projeler hakkında bilgiler verdi. Organize Sanayi Bölgesi, Kruvaziyer Turizm Projesi, Hopa-Batum Demiryolu Projesi ve turizme yönelik konularla ilgili bilgiler veren AKYÜREK, çalışmaların geldiği aşamaları paylaştı.

Hopa Müftüsü Ali Fuat BAYCAN TSO Seçimlerini kazanan Osman Bey ve yönetimine başarı dileklerini paylaştı.

Hopa Kaymakamı Sn. Abdurrezzak CANPOLAT ilçemizin ekonomik, sosyal ve kültürel kalkınmasına dönük; gerek kamu, gerek özel sektör ve gerekse sivil toplum kuruluşları tarafından gerçekleştirilecek yatırım ve hizmetlerin artırılması için yoğun bir gayret göstereceğiz ifadelerini kullandı. Hopa TSO seçimlerindeki başarılarından ötürü tüm yöneticilere yeni görevlerinde başarılar diledi. 

Oda yönetimi ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek misafirlerini uğurladı.

HOPA KAYMAKAMI ODAMIZI ZİYARET ETTİ