HOPA MOTORLU TAŞIYICILAR KOPERATİFİN’DEN ODAMIZA ZİYARET

• 10.04.2018

Hopa Motorlu Taşıyıcılar kooperatifi Başkanı Celil YILDIRIM ve Başkan Yardımcısı Turan YILMAZ ve Denetleme Kurulu Başkanı Fevzi KIRÇİÇEK odamızı ziyaret ederek 1 Nisan seçimlerini kazanan Başkan Osman AKYÜREK ile bir araya geldiler.

Kooperatif Başkanı YILDIRIM Hopa TSO seçimlerindeki başarılarından ötürü Başkan AKYÜREK ve kendisi aracılığı ile tüm meclis üyelerini kutladığını ifade ederek ilçemize hayırlı olmasını ve başarıların devamını diledi.

Oda Başkanı AKYÜREK ziyaretlerinden duyduğu memnuniyetini dile getirdi. İlçedeki STK’ lar olarak önceki dönemde ortaya konan birlik ve beraberlik ruhunun devam ettirileceğini ve ilçenin ekonomik ve sosyal koşullarının her daim daha ileriye taşınması için çaba sarf edileceği vurgusu yapıldı.

Kısa süren sohbetin ardından heyet odadan ayrıldılar.

HOPA MOTORLU TAŞIYICILAR KOPERATİFİN’DEN ODAMIZA ZİYARET