Hopa
+C

Yük.: +10°

Düş.: +

Pe, 21.04.2016

HABERLER

HOPA MUHTARLAR DERNEĞİ ODAMIZA TEBRİK ZİYARETİ

  • 13.04.2018
  • hopatso

 

                 Hopa Muhtarlar Derneği Başkanı ve Pınarlı köyü Muhtarı Murat Kemal KÖSE, Başoba Köyü Muhtarı Ertan YENİGÜL, Bucak mahallesi Muhtarı Nevzat AZAKLI, Başköy Muhtarı Tayfun YAMAK ve Merkez Kuledibi Mahallesi Muhtarı Osman ERSOY Odamıza ziyaret gerçekleştirerek Hopa TSO Meclis Başkanı Gökhan Bıyıklı, Yönetim Kurulu Başkanı Osman AKYÜREK ve diğer Meclis üyeleriyle bir araya geldiler.

              Dernek Başkanı Murat Kemal Köse 1 Nisan seçimlerindeki başarılarından ötürü Başkan AKYÜREK ve Meclis üyelerini tebrik etti. KÖSE, ilçenin kalkınması ve gelişimi noktasındaki her projeye Muhtarlar Derneği olarak destek vermeye her zaman hazır olduklarını ifade ederek mahallerde yaşanan sıkıntılara  ve alt yapıda görülen sıkıntıların çözümü noktasında ortak paydalarda buluşarak ilçenin daha modern ve planlı-programlı gelişmesinin önemine değindi.

              AKYÜREK, ziyaretlerinden duyduğu memnuniyetini dile getirerek muhtarların çok önemli görevleri olduğunu, halkla birebir iç içe oldukları için omuzlarındaki yükün ağırlığını bildiğini ifade etti. Karşılıklı sohbetin ardından heyet odadan ayrıldı.

 

HOPA MUHTARLAR DERNEĞİ ODAMIZA TEBRİK ZİYARETİ
HOPA MUHTARLAR DERNEĞİ ODAMIZA TEBRİK ZİYARETİ