DKİB YÖNETİCİLERİNDEN ODAMIZA ZİYARET

• 16.04.2018

Doğu Karadeniz İhracatçılar Birliği (DKİB) Genel Müdür Yardımcısı Mustafa ERDEM, DKİB Üyesi Veysel BEYAZLI ve Hopa İş adamlarından İsmail DURMUŞ odamızı ziyaret ederek Meclis Başkanı Gökhan BIYIKLI, Yönetim Kurulu Başkanı Osman AKYÜREK ve Yönetim Kurulu Üyesi İsmet BAŞAR ile bir araya geldiler.

DKİB Genel Müdür yardımcısı Mustafa ERDEM,  TSO seçimlerindeki sandıklarda 5 te 5 yapmanın büyük bir başarı olduğunu ve bu başarıların devamını temenni ettiğini dile getirerek Başkan AKYÜREK ve Meclis Başkanlığı görevine getirilen Gökhan BIYIKLI’ yı tebrik etti. Oda Başkanı AKYÜREK ziyaretlerinden duyduğu memnuniyetini dile getirerek teşekkür etti. Karşılıklı sohbetlerde Hopa’nın ekonomisi ve ihracatta yaşanılan sorunlar ele alındı.

DKİB YÖNETİCİLERİNDEN ODAMIZA ZİYARET