Hopa
+C

Yük.: +10°

Düş.: +

Pe, 21.04.2016

HABERLER

ARDEŞEN TSO ODAMIZI ZİYARET ETTİ

  • 17.04.2018
  • hopatso

 

Ardeşen TSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail KUYUMCU, Başkan Yardımcıları Ali TEKTAŞ, Şenol MORAL ve Meclis Başkan Yardımcısı Muhammet Mustafa HACISÜLEYMANOĞLU odamızı ziyaret etti. Hopa TSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman AKYÜREK ve meclis üyeleriyle misafirlerini makamında ağırladı.

Ardeşen TSO Yönetim Kurulu Başkanı KUYUMCU 1 Nisan da gerçekleşen TSO seçimlerinde 5 sandığın 5’ni de almanın büyük bir başarı olduğunu bu başarıların devamını temenni etti. Hopa’ya hayırlı olmasını dileyerek AKYÜREK ve Meclis üyelerini tebrik etti.

AKYÜREK Ardeşen TSO seçimlerini kazanan KUYUMCU ve Meclis üyelerini tebrik etti. Böyle ziyaretlerin iki ilçe adına güzel projelere imza atılacağını bu tür ziyaretlerin sıklıkla yapılması iki ilçe arasındaki ekonomik ve sosyal diyaloğun geliştirilmesi açısından önemli olduğunu ifade ederek Yönetim kurulu başkanı Kuyumcu’ya ziyaretlerinden duyduğu memnuniyetini dile getirerek plaket taktim etti.

Devan eden sohbette Oda Yöneticiliğindeki ikinci dönemini yaşan AKYÜREK yeni başkan olan KUYUMCU ve diğer ekip arkadaşlarına geride kalan döneme dair tecrübelerini aktardı. Sohbetin ardından Ardeşen TSO Yönetiminin ayrılmasıyla görüşme sona erdi.

ARDEŞEN TSO ODAMIZI ZİYARET ETTİ
ARDEŞEN TSO ODAMIZI ZİYARET ETTİ
ARDEŞEN TSO ODAMIZI ZİYARET ETTİ