HOPA KÜÇÜK SANAYİ SİTESİ YÖNETİMİNDEN ZİYARET

• 18.04.2018

Hopa küçük sanayi sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar UZUNER, Yönetim Kurulu üyeleri Adnan ÜÇÜNCÜ, Osman HALİLOĞLU, Mevlut TOPALOĞLU, Şükrü ANANÇ, Turan ÇAKMAK odamıza ziyaret gerçekleştirdiler. Misafirleri Yönetim Kurulu Başkanı Osman AKYÜREK ve Yönetim Kurulu Üyesi Şükrü AYDEMİR Başkanlık makamında ağırladılar. Hopa Küçük Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı UZUNER ve Yönetimi 1 Nisan tarihinde gerçekleştirilen Hopa TSO seçimlerini kazanan AKYÜREK ve ekibini tebrik ederek meclisin ve yönetiminin Hopa için hayırlı olmasını temenni ettiler.

Hopa TSO Yönetim Kurulu Başkanı AKYÜREK bu seçimlerde kazanın veya kaybedeni olmadığını hep birlikte Hopa’nın kazandığını hepimiz Hopa’yı her alanda bir üst seviyeye ye taşıyacağını belirterek misafirlerine ziyaretlerinden duyduğu memnuniyetini dile getirerek teşekkür etti.

Ziyaret esansında ilçe ekonomisi, sanayi alanında ki gelişmeler ve istihdam gibi konular hakkında karşılıklı fikir alışverişi gerçekleştirildi. Daha sonra heyet odadan ayrıldılar.

HOPA KÜÇÜK SANAYİ SİTESİ YÖNETİMİNDEN ZİYARET