Hopa
+C

Yük.: +10°

Düş.: +

Pe, 21.04.2016

HABERLER

TEBRİK ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

  • 24.04.2018
  • hopatso

 Artvin KOSGEB Müdürü Arif ERCAN, Artvin Hopa Spor Yönetim Üyesi Yaşar BALKAYA, Hopa İş Adamı İsmail DURMUŞ ve İlçemiz İş adamı Ömer HACIOĞLU Odamıza ziyaret gerçekleştirdiler. Hopa TSO Meclis Başkanı Gökhan BIYIKLI ve Hopa TSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman AKYÜREK misafirleri Başkanlık Makamında ağırladılar.

Artvin KOSGEB Müdürü Arif ERCAN Oda seçimlerindeki başarılarından ötürü tebriklerini iletti. İl Müdürü ziyaretlerinin hem tebrik hem de bilgilendirme niteliğinde olunduğunu ifade ederek KOBİGEL- KOBİ Gelişim Destek Programı ‘ 2018/ 01 İllerde Rekabet Avantajına Sahip İmalat Sanayi Sektörlerinin ve Yazılım Sektörünün Rekabet Gücünün Geliştirilmesi’ Proje Teklif Çağrısı hakkında oda yöneticilerini bilgilendirdi.

Konu ile ilgili notlar alan AKYÜREK oda bünyesinde çalışma başlatılarak ilgili sektörlerde faaliyet gösteren üyelerin tespit edilerek Mayıs ayı içerisinde destek programı hakkında bilgilendirmenin yapılacağı bir toplantı düzenleneceğinin ifade etti.

AKYÜREK ve BIYIKLI diğer ziyaretçilerle de kısa süreli sohbet gerçekleştirerek kendilerine ziyaretinden duyduğu memnuniyetini dile getirdi ve teşekkür etti.

TEBRİK ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR