ÇAMURLU KÖYÜ DERNEĞİ ODAMIZI ZİYARET ETTİ

• 26.04.2018

Çamurlu Köyü Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Aydoğan YILDIZ, Dernek Üyesi Muhammet CANCI ve Mevlut YILMAZ Odamıza ziyaret gerçekleştirdiler. Yönetim Kurulu Başkanı Osman AKYÜREK makamında ağırladı.

Çamurlu Köyü Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Aydoğan YILDIZ 1 Nisan da gerçekleştirilen Hopa TSO seçimlerdeki Başarısından dolayı Başkanı tebrik etti.

Yönetim Kurulu Başkanı Osman AKYÜREK ziyaretlerinden duyduğu memnuniyetini dile getirerek Başkan Yıldız ve Dernek Üyelerine Teşekkür etti.

Dernek Başkanı YILDIZ derneğin projeleri ve hedefleri hakkında Başkan AKYÜREK ile bilgi alış verişinde bulundular. AKYÜREK Çamurlu köyünün Dernekleşmesini takdir ederek projelerine ve hedeflerini her zaman destekleyeceğini belirtti. Karşılıklı fikir alış verişin ardından dernek odadan ayrıldı.

ÇAMURLU KÖYÜ DERNEĞİ ODAMIZI ZİYARET ETTİ