HOPA İLÇE EMNİYET MÜDÜRÜ ODAMIZI ZİYARET ETTİ

• 27.04.2018

Hopa İlçe Emniyet Müdürü Gökhan ERDAL ve Müdür Yardımcısı Önder AYDOĞAN Odamızı ziyaret etti. Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Gökhan BIYIKLI, Yönetim Kurulu Başkanı Osman AKYÜREK, Dış İlişkiler Temsilcisi Kemal GAZİOĞLU, İş Gezisi fuar temsilcisi Meriç Burçin ÖZER, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şükrü AYDEMİR ve Yönetim Kurulu Sayman Üye Hakan ARSLAN başkanlık makamında misafirlerini ağırladılar.

Hopa İlçe Emniyet Müdürü Gökhan EEDAL Hopa TSO seçimlerindeki başarılarından ötürü oda yöneticilerini tebrik etti.

AKYÜREK misafirlerine ziyaretlerinden duydukları memnuniyetini dile getirerek kendi ve meclis üyeleri adına teşekkürlerini iletti. Gerçekleştirilen sohbette  Hopa için bazı konularda emniyet güçleri ve STK’ların birlikte çalışmasıyla daha iyi sonuçlar elde edilebileceğine dikkat çekilerek uyuşturucu ile mücadele konusunda fikir alış verişinde bulunuldu.

HOPA İLÇE EMNİYET MÜDÜRÜ ODAMIZI ZİYARET ETTİ