ZİRAAT BANKASI YETKİLİLERİ ODAMIZI ZİYARET ETTİ

• 27.04.2018

Ziraat Bankası Grup Başkanı Turgut GÜLCİHAN, Ziraat Bankası Hopa Şube Müdürü Muhammet ÖZYANIK ve Kemalpaşa Ziraat Bankası Şube Müdürü Emrullah KESER odamızı ziyaret ederek Oda yöneticileriyle bir araya geldiler.

Ziraat Bankası Grup Başkanı Turgut GÜLCİHAN ve şube müdürleri Nisan da gerçekleştirilen Hopa TSO seçimlerinde göstermiş oldukları başarıdan dolayı AKYÜREK ve ekibini tebrik ederek Hopa’ya hayırlı olması temennisini dile getirdi.

Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman AKYÜREK ziyaretlerinden duyduğu memnuniyetini dile getirerek kendilerine teşekkür etti. Gerçekleştirilen sohbette kredi imkânları ve iş dünyası ile bankacılık sektörü arasındaki ilişkiler konuşuldu.

Ziraat Bankası Grup Başkanı Turgut GÜLCİHAN misafirperverliklerinden ötürü oda yöneticilerine teşekkür ederek odadan ayrıldılar.

ZİRAAT BANKASI YETKİLİLERİ ODAMIZI ZİYARET ETTİ