ARTVİN MİLLETVEKİLİ İSRAFİL KIŞLA’DAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

• 07.05.2018

AK Parti Artvin Milletvekili Sn. Dr. İsrafil KIŞLA Odamızı ziyaret ederek Nisan ayında yapılan Oda Organ seçimleri sonucunda yeniden yönetime seçilen AKYÜREK ve ekibine hayırlı olsun dileklerini iletti. Ak Parti Hopa İlçe Başkanı İlyas GÜVEN ve birçok partilinin eşlik ettiği görüşme Oda meclis salonunda gerçekleştirildi.

KIŞLA yaptığı konuşmada yeniden seçilmiş olmalarından dolayı tebriklerini ileterek birlikte çalışmış olmaktan mutlu olduğunu ve bundan sonrada her ne sıfatla olursa olsun Artvin için hizmet etmeye devam edeceklerini ifade etti.

Ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini sunan AKYÜREK, yaptığı konuşmasında Sayın KIŞLA’ nın da yakından takip ettiği OSB konusunda Kemalpaşa’daki arazide bu yatırımın yapılması konusunda ısrarcı olduklarını vurguladı. Ayrıca yatırım ve devlet teşvikleri kapsamında 4. Bölgede yer alan Artvin’ in 6. Bölgeye alınmasının yatırım ve teşviklerden yararlanma miktarlarının artması anlamına geldiğini ve tüm il açısından önemli getirileri olacağını vurguladı.

İl ve ilçe ekonomisi hakkında birçok konunun ele alındığı toplantıda İşadamlarımızın bir araya gelerek ilçemizde yatırım yapması gibi konularda gündeme getirildi. Ziyaretleri anısına KIŞLA ’ya plaket sunumu gerçekleştirilmesinin ardından ziyaret sonlandırıldı.

ARTVİN MİLLETVEKİLİ İSRAFİL KIŞLA’DAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ