ARHAVİ HÜSEYİN GÜRKAN ANADOLU LİSESİ MÜDÜRÜ ODAMIZI ZİYARET ETTİ

• 08.05.2018

Arhavi Hüseyin Gürkan Anadolu Lisesi Müdürü Hakan SOYDAN ve İlçemiz iş adamı Ali Metin TOPALOĞLU Odamıza ziyaret gerçekleştirdiler. Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman AKYÜREK misafirlerini makamında ağırladı.

Arhavi Hüseyin Gürkan Anadolu Lisesi Müdürü Hakan SOYDAN 1 Nisan Oda organ seçimlerindeki başarılarından dolayı AKYÜREK’ i tebrik etti.

Osman AKYÜREK misafirlerine ziyaretlerinden duyduğu memnuniyetini dile getirerek teşekkürlerini iletti. Gerçekleşen ziyarette iki ilçenin eğitim seviyesi ve eğitim seviyesini arttırmak için neler yapılabileceği konularda fikir alış verişinde bulundular. Ayrıca, okula olarak çıkartmış oldukları dergi hakkında bilgi veren müdür başkan AKYÜREK’ e bir kopyasını takdim etti. Karşılıklı sohbetin ardından AKYÜREK misafirlerini yolcu etti.

ARHAVİ HÜSEYİN GÜRKAN ANADOLU LİSESİ MÜDÜRÜ ODAMIZI ZİYARET ETTİ