ACARA TSO’DAN ODAMIZA ZİYARET

• 29.05.2018

Acara Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Saim YEŞİLDAĞ odamızı ziyaret etti. Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman AKYÜREK misafirini makamında ağırladı.

Acara Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Saim YEŞİLDAĞ 1 Nisan tarihinde gerçekleştirilen oda organ seçimlerindeki başarılarından ötürü AKYÜREK ve meclis üyelerini tebrik ederek Hopa’ya hayırlı olması temennisinde bulundu.

Başkan Osman AKYÜREK ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyetini dile getirerek teşekkürlerini iletti. AKYÜREK; ‘ Dünyada, Yabancı Ülkenin Ticaret ve Sanayi Odasında görev yapan tek Türk olduğunu’ ifade ederek YEŞİLDAĞ’ı tebrik etti. Karşılıklı sohbette iki ülkenin ekonomisi ve kalkınmasına değinerek gelecekteki hedefler doğrultusunda atılacak adımlar hususunda fikir alışverişinde bulundular. Daha sonra YEŞİLDAĞ misafirperverliğinden ötürü AKYÜREK’ e teşekkür ederek odadan ayrıldı.

ACARA TSO’DAN ODAMIZA ZİYARET