Hopa
+C

Yük.: +10°

Düş.: +

Pe, 21.04.2016

HABERLER

HOPA TSO YÜKSEK İSTİŞARE KURULU TOPLANTISI YAPILDI

  • 30.05.2018
  • hopatso

Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Yüksek İstişare Kurulu’nun ilk toplantısı Yönetim Kurulu Başkanı Osman AKYÜREK başkanlığında gerçekleştirildi. Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Meclis toplantı salonunda gerçekleştirilen Yüksek İstişare Kurulu toplantısının açılış konuşmasını yapan AKYÜREK Yüksek İstişare Kurulu’nun görevleri hakkında bilgilendirmede bulundu.

Kurul üyelerinin tanıtılmasının ardından istişare kurulunun çalışmalarında odaklanacağı konular hakkında fikir alışverişi gerçekleştirilerek yol haritası ortaya konuldu. Bölgesel Sektörel Kalkınma Planı hazırlanması, ilçe ekonomisinin itici gücü olan lojistik sektörü için mastır plan hazırlanması, 2. Lojistik çalıştayının gerçekleştirilmesi ve takvim belirlenmesi, ilçe tarihi hakkındaki kaynakların bulunması ve bir arşiv oluşturulması, oda bünyesinde konferans ve seminerlerin düzenlenmesi, sosyal medyanın etkin kullanımı ve Denizcilik Meslek Lisesinin ilçeye kazandırılması hususları masaya yatırıldı.

Kurul üyelerinin fikirlerini ortaya koyduğu ve iş bölümünün gerçekleştirildiği toplantının son kısmında çalışmalar için takvim belirlendi ve kurulun üç ay sonra tekrar toplanarak gerçekleştirilen faaliyetleri değerlendirmesine karar verildi. 

HOPA TSO YÜKSEK İSTİŞARE KURULU TOPLANTISI YAPILDI