YEŞİLAY ARTVİN ŞUBE BAŞKANI TUNCER BAŞER ODAMIZI ZİYARET ETTİ

• 30.05.2018

Yeşilay Artvin şube başkanı ve eski Ak parti il Başkanı Avukat Tuncer BAŞER ve emekli özel idare genel sekreteri Çetin DEMİRKAYA odamızı ziyaret etti. Hopa Ticaret ve Sanayi odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman AKYÜREK makamında ağırladı.

Yeşilay Artvin şube başkanı ve eski Ak parti il Başkanı Avukat Tuncer BAŞER Hopa TSO seçimlerindeki başarılarından ötürü Başkan AKYÜREK ve kendisi aracılığı ile tüm meclis üyelerini kutladığını ifade ederek ilçemize hayırlı olmasını ve başarıların devamını diledi.

Oda Başkanı AKYÜREK ziyaretlerinden duyduğu memnuniyetini dile getirdi.

BAŞER; Yeşilay’ın, bugüne kadar toplumla ve gençlikle kucaklaşmayı, onları her türlü zararlı alışkanlıktan ve bağımlılıktan korumayı ve kurtarmayı hedefleyen birçok faaliyete imza attığını söyleyerek çalışmalar hakkında bilgi verdi. AKYÜREK Hopa TSO olarak yapacakları çalışmalarda ellerinden gelen desteği vereceklerini belirterek, başarılar diledi. Daha sonra ikili odadan ayrıldı.

YEŞİLAY ARTVİN ŞUBE BAŞKANI TUNCER BAŞER ODAMIZI ZİYARET ETTİ