HOPA TSO HEYETİ İLÇE KAYMAKAMINI MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

• 31.05.2018

Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Gökhan BIYIKLI ve Yönetim Kurulu Başkanı Osman AKYÜREK önderliğinde meclis üyelerinden oluşan bir heyetle ilçe kaymakamı Sayın Abdurrezzak CANPOLAT’ a iadeyi ziyarette bulundu. Oda heyeti, 1 Nisan Oda Organ seçimlerinin ardından Oda ziyareti gerçekleştirerek tebriklerini ileten ilçe kaymakamına nezaketlerinden dolayı kısa bir ziyaret gerçekleştirerek görevlerindeki başarılarının devamını iletti.

Oda heyetini makamında ağırlayan CANPOLAT ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek dile misafirleri ile ilçe hakkında kısa süreli sohbet gerçekleştirdi.

Gerçekleştirilen sohbette Hopa için yapılması gereken sosyal, ekonomik ve kültürel anlamda oda olarak göreve hazır olduklarını ileten AKYÜREK, Kaymakamlık ile birlikte uyum içerisinde çalışılarak ilçe adına olumlu işlerin ortaya konacağını bilincinde olduklarını ifade etti.

HOPA TSO HEYETİ İLÇE KAYMAKAMINI MAKAMINDA ZİYARET ETTİ