Hopa
+C

Yük.: +10°

Düş.: +

Pe, 21.04.2016

HABERLER

HOPA TSO İL TİCARET ODASI YENİ BAŞKANINI MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

  • 01.06.2018
  • hopatso

 

Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Akyürek ve Meclis üyesi Aydın Tatar Artvin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Seçkin Kurt ve ekibini ziyaret ederek hayırlı olsun temennilerini ilettiler.

Artvin Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı ve diğer meclis üyelerinin karşıladığı Hopa TSO heyeti kabullerinden dolayı teşekkürlerini sundu.  Her iki başkanda yeni dönem ile ilgili olarak hayırlı olması temennisinde bulundular. ATSO Başkanı Kurt; Artvin’de ticaret odası olarak yeni bir sürece girdik yönetimle beraber el ele vererek güzel hizmetler yapmak zorundayız. Çünkü oy isterken yaptığımız taahhütler var bunları gerçekleştireceğiz. Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanının geçmiş tecrübelerinden yararlanmak istiyoruz ve seçimde gösterdikleri başarıdan dolayı tebrik ediyoruz’ ifadeleri kullandı.

Akyürek yaptığı değerlendirmede; Artvin’de yapılan seçimlerin ardından başkan olan Seçkin Kurt ve ekibine hayırlı olsun temennisinde bulunmak için geldik. Kendilerini özverili çalışmak için çaba harcadıklarını görüyorum. Bizde Hopa ticaret odası olarak elimizden geldiği kadar birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak Artvin’de ve ilçelerinde ticaret ve sanayi odalarının ne kadar yaptırım gücü olduğunu ve şehrin ekonomisinde güçlü bir faaliyetinin olduğunu göstermek için çaba göstereceğiz. Kendilerine yeni görevde başarılar dillerin ekip arkadaşlarıyla beraber hayırlı olsun’ dedi.

 

HOPA TSO İL TİCARET ODASI YENİ BAŞKANINI MAKAMINDA ZİYARET ETTİ