HOPA TSO 6. GELENEKSEL İFTAR YEMEĞİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ

• 11.06.2018

Hopa Ticaret ve Sanayi Odasının her yıl geleneksel olarak düzenlediği iftar buluşmasının 6’ncısın Terzioğlu Oteli Havuz başında verdi.

Hopa'da Terzioğlu otelinde havuz başında düzenlenen iftar yemeğine, Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, Artvin Valisi Ömer Doğanay, T.C. Batum Başkonsolosu Makbule Koçak, Hopa Kaymakamı Abdurrezzak Canpolat, Kemalpaşa Kaymakamı Mehmet Kemal Akpınar, Hopa Belediye Başkan yardımcısı Ahmet İskender, Kemalpaşa Belediye Başkanı Ergül Akçiçek, Artvin TSO Başkanı Seçkin Kurt, Borçka TSO Başkanı Eşref Merttütk, HOPAPORT Genel Müdürü Meriç Burçin Özer, Gümrük, GTİ, Siyasiler, kurum ve kuruluş müdürleri, siyasi parti ilçe başkanları ve Milletvekili adayları ie 400’ün üzerinde oda üyesi de katıldı.

Hopa TSO Başkanı Osman Akyürek, Meclis Başkanı Gökhan Bıyıklı ve Meclis ve Yönetim kurulu üyeleri iftar yemeğine katılan davetlilerle yakından ilgilenmeleri gözlerden kaçmadı. Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Akyürek ramazan ayının birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının ön plana çıktığı mübarek bir ay olduğunu belirterek, geleneksel hale getirdikleri iftar yemeğinde oda üyeleri ve davetlilerle birlikte oruç açmanın maneviyatını yaşadıklarını söyleyerek İftar yemeğine katılanlara teşekkür etti.

Vali Doğanay, Hopalı işadamlarıyla iftar yemeğinde bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Doğanay ayrıca, Hopa'nın Artvin ticaretinin kalbinin attığı bir ilçe olduğunu belirterek,  Hopa'nın hem Artvin için hem de Türkiye için çok önemli bir ilçe olduğunu söyledi.

İftar yemeği başladığı aynı sıcaklığı ile sona erdi.

HOPA TSO 6. GELENEKSEL İFTAR YEMEĞİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ