OF TSO’ DAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

• 13.06.2018

Of Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdal SARAL ve oğlu odamıza ziyaret gerçekleştirdiler. Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman AKYÜREK ve Başkan yardımcısı Okan POYRAZ misafirlerini başkanlık makamında ağırladı.

Of Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı SARAL 1 Nisan da gerçekleşen TSO seçimlerinde 5 sandığın 5’ni de almanın büyük bir başarı olduğunu bu başarıların devamını temenni ederek AKYÜREK ve POYRAZ’ı tebrik etti.

AKYÜREK Of TSO seçimlerini kazanan SARAL ve kendi aracılığıyla Meclis üyelerini tebrik etti. AKYÜREK Böyle ziyaretlerin iki ilçe adına güzel projelere imza atılacağını bu tür ziyaretlerin sıklıkla yapılması iki ilçe arasındaki ekonomik ve sosyal diyaloğun geliştirilmesi açısından önemli olduğunu ifade ederek SARAL’a ziyaretlerinden duyduğu memnuniyetini dile getirerek teşekkürlerini iletti. Daha sonra Başkan ve oğlu odadan ayrıldılar.

OF TSO’ DAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ