Hopa
+C

Yük.: +10°

Düş.: +

Pe, 21.04.2016

HABERLER

YATÇILARA HOPA’DA SEVGİ DOLU KARŞILAMA

  • 31.07.2018
  • hopatso

 

DADDRalli Karadeniz Yat Rallisi kapsamında HOPAPORT’a demir atan 22 yat İlçe protokolü tarafından yoğun ilgi ile karşılandı.

Hopa Kaymakamı Abdurrezzak Canpolat, Belediye Başkan Vekili İsmail Uzun, Hopa Liman Başkanı Selahattin Erdemir, Hopa TSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akyürek ve Meclis Başkanı Gökhan Bıyıklı, HOPAPORT Genel Müdürü Meriç Burçin Özer, Türkiye Yelken Federasyonu Artvin İl Temsilcisi Mustafa Durgun, Hopa’li işadamı ve yat sahibi Şinasi Papila tarafından karşılanan yatçılarda sıcak karşılamadan oldukça memnun kalarak teşekkür ettiler.

DADD Karadeniz Yat Rallisini organize eden Amatör Denizciler Derneği Başkanı Dr. Zafer Türkmen’i karşılayarak “Hoş geldiniz” diyen Kaymakam Canpolat “Sizleri Hopa’da misafir etmekten büyük memnuniyet duyuyoruz. Umarım Hopa’mızdan memnun kalırsınız” dedi.

Hopa TSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akyürek Dernek Başkanı ve Komodor Türkmen’e “Hoş geldiniz” çiçeği verdi.

Karşılama Komodor Zafer Türkmen’in protokole yatları tek tek gezdirerek yatlar hakkında bilgi vermesi sonrası çekilen toplu hatıra fotoğrafı çektirildi.

Hopa müzesi gezisi ve Arhavi mençuna şelalesi ziyaretlerin ardından öğle yemeği yiyen yat sahipleri geriye kalan serbest zaman diliminde ilçemize gezdiler.

Daha sonra Hopa Kaymakamlığı ve Hopa Belediyesi tarafından düzenlenen akşam yemeğine Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akyürek, HOPAPORT Genel Müdürü Meriç Burçin Özer ve Hopa iş adamlarının katılımıyla gerçekleşen akşam yemeğinde Yatçılara tekrar ‘Hoş geldiniz’ dediler.

(DADDralli) Denizlerdeyiz Amatör Denizcilik Derneği Başkanı Dr. Zafer Türkmen Karadeniz Limanlarında gittikleri her yerde ve son olarak Hopa’da çok sıcak karşılandıklarını belirterek, “Karşılamadan dolayı çok memnun kaldık. İnşallah gelecek yıl daha çok yat ile yine geleceğiz. Yabancıları daha çok getireceğiz. Yabancılar inanın ki gezecek yer arıyor” dedi.

AKYÜREK “Karadeniz’in turizm çeşitliliği açısından ne kadar zengin, potansiyelinin de ne kadar yüksek olduğunu bu vesile ile göstermiş oldu. Kruvaziyer turizminden başlayarak su ve yelken sporlarına uygun şartları, yat turizminin desteklenmesi ile pekiştirildiğinde başlı başına bir potansiyel olarak karşımıza çıkmaktadır” açıklaması yaparak Dernek Başkanı Dr. Zafer Türkmen’e ziyaretleri anısına plaket taktim ederek tüm yatçılara hopadan çay paketi hediye etti. Türkmen’de misafirperliğin den ötürü Akyürek’e DADDralli filaması ve plaket taktim etti.

YATÇILARA HOPA’DA SEVGİ DOLU KARŞILAMA
YATÇILARA HOPA’DA SEVGİ DOLU KARŞILAMA
YATÇILARA HOPA’DA SEVGİ DOLU KARŞILAMA
YATÇILARA HOPA’DA SEVGİ DOLU KARŞILAMA
YATÇILARA HOPA’DA SEVGİ DOLU KARŞILAMA