TOBB KARADENİZ BÖLGE TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

• 17.08.2018

Karadeniz Bölgesi’ndeki Odalar ve Borsalar Ankara’da TOBB İkiz Kuleler ’de düzenlenen istişare toplantısında buluştu. TOBB Başkanı M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU’nun ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman AKYÜREK, Karadeniz Bölgesi’ndeki Odaların ve Borsaların Yönetim Kurulu Başkanları katıldı.

Yaptığı konuşmada Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği(TOBB)’nin odaların ve borsaların üyeleri için önemli hizmetler gerçekleştirdiğine değinen TOBB Başkanı HİSARCIKLIOĞLU, ülkenin içinde bulunduğu ekonomik koşulların iyi yönetilmesi gerektiğini ve TOBB camiası olarak üzerimize düşeni yerine getirmeliyiz vurgusunu yaptı.

Toplantıya katılan bölge oda/borsa başkanlarına, TOBB’un çalışmaları ve Türkiye ekonomisine ilişkin sunumlar yapıldı.​

TOBB KARADENİZ BÖLGE TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ