Hopa
+C

Yük.: +10°

Düş.: +

Pe, 21.04.2016

HABERLER

CHP ZONGULDAK ESKİ SENATÖRÜ SONBAY ODAMIZI ZİYARET ETTİ

  • 29.08.2018
  • hopatso

CHP Zonguldak Eski Senatörü Behiç SONBAY, CHP İlçe Başkanı Adnan İSKENDER ve Kemalpaşa eski CHP Belediye Başkanı Yalçın EMİRALİOĞLU odamıza ziyaret gerçekleştirdi. Hopa TSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman AKYÜREK, Meclis Başkanı Gökhan BIYIKLI, Yönetim Kurulu Üyeleri Okan POYRAZ, Şükrü AYDEMİR, Yener BALKAYA ve Hakan ARSLAN ile bir araya geldiler.

 CHP Zonguldak Eski Senatörü Behiç SONBAY “Hopa’ya yakışır güzel bir bina yapmışsınız. Hem modern hem de görsel güzelliği olan ulaşımı rahat şehrin ve ticaretin merkezinde yapılan bu yatırım için tüm ekibinize teşekkür ediyoruz.  Hopa her şeyde olduğu gibi ticarette de en güzeline layıktır. Sizin başkanlığınızda ki ticaret odasının bu çalışmalarını görüyoruz” dedi.

Hopa TSO Başkanı Osman Akyürek’te ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirerek şunları söyledi. “Bizim işimiz Hopa ticaretinin önünü açmak, iş insanlarımızın yatırımları ve teşviklerinin bilgilendirmelerini yapmak ve devletimizin imkânlarını yatırımcılarla paylaşmaktır. Bütün bunları yaparken odamızın menfaatlerini gözetiyoruz. İSO 9001 kalite belgesi almış bir oda olarak ayrıca Akreditasyon sürecini tamamlamış bir odayız. Sizler gibi odamızı ziyaret eden değerli misafirlerimize teşekkür ediyorum” dedi. Karşılıklı sohbetin ardından misafirler odadan ayrıldı.

CHP ZONGULDAK ESKİ SENATÖRÜ SONBAY ODAMIZI ZİYARET ETTİ