Hopa
+C

Yük.: +10°

Düş.: +

Pe, 21.04.2016

HABERLER

CHP’DEN ODAMIZA ZİYARET

  • 06.09.2018
  • hopatso

CHP Eski Milletvekili Metin ARİFAĞAOĞLU, CHP İlçe Başkanı Adnan İSKENDEROĞLU ve Yönetim Kurulu üyeleriyle odamıza ziyaret gerçekleştirdiler. Hopa TSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman AKYÜREK, Hopa TSO Meclis Başkanı Gökhan BIYIKLI ve Meclis Üyeleri Okan POYRAZ, Şükrü AYDEMİR, Meriç Burçin           ÖZER ve İsmet BAŞAR ile birlikte misafirleri Başkanlık Makamında ağırladılar.

ARİFAĞAOĞLU ziyaretin kabullerinden ötürü AKYÜREK ve Meclis Üyelerine misafirperverliğinden dolayı teşekkürlerini ileterek Nisan ayında gerçekleşen Oda ve Organ seçimlerini üstün bir başarı ile 5 te 5 yaparak Hopa’nın güvenini kazanmış olmanızdan ötürü ’de sizi ve Meclis üyelerini canı gönülden tebrik ederek başarılarınızın devamını diliyorum dedi.

AKYÜREK misafirlerine ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirerek teşekkürlerini iletti. Karşılıklı sohbette ilçemiz adına yapılabilecek yatırımlardan, eğitim sisteminden ve ekonomik gelişmeler hakkında fikir alışverişinde bulundular. Daha sonra heyet meclis üyeleriyle görüşerek odadan ayrıldılar.

CHP’DEN ODAMIZA ZİYARET
CHP’DEN ODAMIZA ZİYARET
CHP’DEN ODAMIZA ZİYARET