Hopa
+C

Yük.: +10°

Düş.: +

Pe, 21.04.2016

HABERLER

HOPA PTT MÜDÜRÜN’DEN BİLGİLENDİRME ZİYARETİ

  • 20.09.2018
  • hopatso

Hopa Merkez PTT Müdürlüğüne atanan Sevgi TÜZER odamızı ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Osman AKYÜREK, Meclis Başkanı Gökhan BIYIKLI ve Meclis Üyesi Hüseyin YAZICI ile bir araya geldiler.

TÜZER Hopa güzel bir şehir insanı ile konumu ile gerçekten görülmeye ve yaşanmaya değecek bir ilçe burada yaşamaktan çok memnunum, Hopa’daki Kurum ve özel kuruluşları ziyaret ederek işbirliği içeresinde olup PTT’nin hizmet ve fırsatları ile ilgili Hopa halkını bilgilendirmek, fikir alış verişlerinde bulunmak, sizlerin ve bizlerin yararına olacağını düşünmekteyim. PTT’nin Hizmetleri olarak imar affı ödemlerin ve bedelli askerlik ödemelerinde hiçbir masraf ve ya havale ücreti almadan işlemlerin kesintisiz olarak yapılabileceği bilgisini paylaştı.

AKYÜREK PTT Müdürüne ilçeye hoş geldiniz diyerek yeni görevinde kendilerine başarılar diledi. Hopa yaşanılabilecek güzel bir şehirdir burada yaşadıkça da bunun farkına sizde varacaksınız. Bizi ziyaret ederek bilgilendirme yapmanız işinize olan bağlılığınızı göstermektedir. PTT ile işbirliği içeresinde olup beraber çalışmaktan onur duyarız. PTT’nin güncel hizmet ve fırsatlarını bilmek işbirliğini daha da çok arttıracağı kanaatindeyim. Hopa TSO olarak bizleri ziyaret edip bilgilendirme yaptığınız için çok teşekkür ederiz dedi.

HOPA PTT MÜDÜRÜN’DEN BİLGİLENDİRME ZİYARETİ