Hopa
+C

Yük.: +10°

Düş.: +

Pe, 21.04.2016

HABERLER

EYLÜL AYI MESLEK KOMİTESİ TOPLANTILARI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

  • 28.09.2018
  • hopatso

 

1.Meslek Grubu komitesi başkan TOLGA ÇAKIR yönetiminde toplandı. Toplantıya meslek komite üyesi Muhammet UZUNKAYA, Hasan DURMUŞ ve Cengiz BALTA katıldı.

Gündemin birinci maddesine geçilerek ISO 9001 2015 Versiyonu denetimleri değerlendirildi. 14.09.2018 Tarihinde TÜRKLOYDU firmasından Serkan ŞAHİN’ in görevlendirildiği ve saat 09.00 da açılış toplantısı ile denetime başlandığı ve saat 16.30 da kapanış toplantısı ile denetimin tamamlandığı ve denetim sürecinde 2 minör hata ile denetimi başarıyla tamamlanıp ISO 9001 2015 Versiyonu kalite belgesini almaya hak kazanıldığı ve belgelerin sisteme aktarıldığı kurula aktarıldı.

Gündemin ikinci maddesine geçilerek meslek komitesi toplantı tarihi her ayın son iki iş günü planlanıp yapılmasına karar verildi.

Gündemin üçüncü maddesine geçilerek Nakliyeci, ihracatçı ve gümrük komisyonu sektörlerin sorunları değerlendirildi. Gümrük kapısındaki giriş çıkışlarda yaşanılan sorunlar ele alındı. Saha içine her firmadan bir yetkili kişini işlem yapması işlerin yavaşlattığını yetkili sayısını artırılması gerektirildiği kurula aktarıldı.

Gündemin dördüncü maddesine geçilerek komite üyelerinin görüş ve talepleri alındı. Komite üyesi Cengiz BALTA gümrük komisyoncuların gümrük sahasında giriş çıkış kart uygulaması getirilmesini talep etti. Bu hususun meclis gündemine alınması kararı verildi.

 

2.Meslek Grubu komitesi aylık olağan toplantıları kapsamında komite başkanı AYDIN TATAR yönetiminde toplandı. Toplantıya komite üyesi Hakan ARSLAN, İsmet BAŞAR, Yaşar AKBIYIK ve Nefise YENİGÜL katıldı.

 

3. Meslek komitesi aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere komite başkanı Meriç Burçin ÖZER tarafından toplandı. Toplantıya meslek komitesi üyesi Okan POYRAZ, Yener BALKAYA ve Alişan Ender TOPALOĞLU katıldı.

Gündemin birinci maddesine geçilerek 22 Ekim tarihinde Odamız tarafından Atatürk Konferans salonunda yapılacak olan 2. Lojistik Çalıştayı değerlendirildi. Çalıştay için afiş ve tanıtım çalışmalarının yapılmasının katılımın yüksek rakamlara ulaşması için önemli olduğu komiteye aktarıldı. Konuşmacı olarak düşünülen protokol temsilcilerine davetiye yazılarının iletildiği katılım teyitlerinin alınmaya başlandığı kurula aktarıldı.

 

4.Meslek komitesi aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere komite başkanı ERTAN TOPAL tarafından toplandı. Toplantıya meslek komitesi üyesi Şükrü AYDEMİR, Bülent BAYRAK, Tülay BALMUMCU ve Kemal GAZİOĞLU katıldı.

Gündemin birinci maddesine geçilerek komite üyelerinin görüş ve talepleri soruldu. Oda tarafından yurt dışı fuarlar hakkında komite üyelerine bilgilendirme yapılması talebi alındı.

 

5.Meslek komitesi aylık olağan toplantısını başkan HÜSEYİN YAZICI yönetiminde gerçekleştirdi. Toplantıya meslek komitesi üyesi Osman AKYÜREK, Tayfun YAZICI, Gökhan BIYIKLI ve Hayrettin PEKER katıldı.

Gündemin birinci maddesine geçilerek 5. Meslek Komitesi kahvaltısı değerlendirildi. Kahvaltıya Katılımın yoğun olduğu, sektör üyelerin birbiriyle bilgi alışverişinde bulunduğu, soru cevap şeklinde üyelerin taleplerinin alındığı, üyelerin istişare kahvaltısından çok memnun oldukları ve başarılı bir şekilde tamamlandığı kurula aktarıldı.

Gündemin ikinci maddesine geçilerek komite üyelerinin görüş ve talepleri alındı. Komite üyesi Tayfun YAZICI web sitesinde düzenleme yapılması ve haber ve fotoğrafların daha kolay ulaşılabilir olması hususunda talebi kayıt altına alınarak gerekli araştırmaların yapılması kararı alındı.

EYLÜL AYI MESLEK KOMİTESİ TOPLANTILARI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
EYLÜL AYI MESLEK KOMİTESİ TOPLANTILARI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
EYLÜL AYI MESLEK KOMİTESİ TOPLANTILARI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
EYLÜL AYI MESLEK KOMİTESİ TOPLANTILARI GERÇEKLEŞTİRİLDİ