Hopa
+C

Yük.: +10°

Düş.: +

Pe, 21.04.2016

HABERLER

HOPA TSO YÜKSEK İSTİŞARE KURULU TOPLANTISI YAPILDI

  • 03.10.2018
  • hopatso

Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Yüksek İstişare Kurulu ikinci toplantısı Kurul Başkanı Osman AKYÜREK önderliğinde gerçekleştirildi. Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Meclis toplantı salonunda gerçekleştirilen Yüksek İstişare Kurulu toplantısında 11 gündem maddesi görüşüldü.  

2019-2023 Hopa TSO Stratejik Plan ve Sektörel Master Planların hazırlanması, 2. Lojistik Çalıştayı çalışmalarının değerlendirilmesi, Hopa tarihi hakkında kaynakların toparlanması ve kitap çalışması yapılması, Sosyal medyanın etkin kullanımı konusunda çalışma yapılması, Hopa TSO binasında çağrı merkezi açılarak istihdama katkı sağlanması, Hopa yemek kültürü ile ilgili kitap çalışması yapılması, Oda bünyesinde konferans ve seminerler düzenlenmesi, Kadın istihdamın artırılması konusunda proje çalışması yapılması, Çevre konusunda çalışma yapılması, Yat ve yelken kulübü çalışmaları değerlendirilmesi ve Denizcilik Meslek Lisesi açılması konusunda çalışmalar yapılması görüşüldü.

Kurul üyeleri gündem maddelerini değerlendirerek çalışmalar için takvim belirledi. Kurulun üç ay sonra tekrar toplanmasına, gerçekleştirilen faaliyetleri durumunu değerlendirmesine karar verildi. 

HOPA TSO YÜKSEK İSTİŞARE KURULU TOPLANTISI YAPILDI
HOPA TSO YÜKSEK İSTİŞARE KURULU TOPLANTISI YAPILDI