Hopa
+C

Yük.: +10°

Düş.: +

Pe, 21.04.2016

HABERLER

HOPA TSO EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

  • 04.10.2018
  • hopatso

 

Oda Meclis Kurulu Gökhan BIYIKLI Başkanlığında gündem maddelerini görüşmek üzere toplandı.                                

Gündemin birinci maddesine geçilerek toplantı katılım durumu değerlendirildi. Toplantıya katılamayan Muhammet UZUNKAYA, Alişan Ender TOPALOĞLU, Tayfun YAZICI ve Arif LOKUMCU’nun dilekçesi kabul edildi.

Gündemin ikinci maddesine geçilerek aylık mizan incelendi. HİK Üyesi Yener BALKAYA Meclisi bilgilendirdi. Gelir gider durumu ve hesap hareketleri hakkında sözlü rapor verdi. Yapılan değerlendirme sonucu aylık mizan oy birliği ile kabul onaylandı.

Gündemin üçüncü maddesine geçilerek Oda adına PTT Posta pulu bastırılması değerlendirildi. Yönetim Kurulunun daha önceki kararlarında almış olduğu 2 TL bedelindeki posta pulu bastırılması için görsel konusunda Meclis üyeleri arasında yapılan oylamada oda binasının görüntüsünün bastırılmasına karar verildi.

Gündemin dördüncü maddesine geçilerek Müşteri ilişkileri eğitiminin yıllık eğitim planı kapsamında süre olarak gecikmiş olsa da oda üyeleri ile 9 Ekim Salı günü saat 14.00’da AÇÜ Öğretim görevlisi Duygu KÂHYA ile düzenleneceği, Kurumsal davranış adabı ve temsil yetkinlikleri eğitiminin oda yöneticileri ile düzenleneceği ve AÇÜ Öğretim görevlisi Fikret SÖZBİLİR ile düzenleneceği ve son olarak Bilgi elde etme yöntemleri eğitimlerini oda personeli ile 8 Ekim Pazartesi günü saat 14.00’de yine AÇÜ Öğretim görevlisi Duygu KÂHYA ile düzenleneceği Meclise aktarıldı.

       Gündemin beşinci maddesi geçilerek Hopa için 2020 sloganı hazırlanması değerlendirildi. Bu konunun kapsamlımca planlanması için komisyon kurulmasına ve komisyona Yönetim Kurulu Başkanı Osman AKYÜREK, Meriç Burçin ÖZER, Yener BALKAYA ve İsmet BAŞAR’ ın seçilmesine karar verildi.  

Gündemin altıncı maddesine geçilerek eğitim yardımları değerlendirildi. Eğitim yarımları ile ilgili Yönetim Kurulu tarafından oluşturulan Komisyonda yer alan Okan POYRAZ ve Şükrü AYDEMİR meclise bilgi verdi. Oda üyelerinden alınan tekliflerden en düşük teklifi veren firma ile anlaşıldığı ve okullardan listelerin alınarak sürecin tamamlanacağı komisyona aktarıldı.

Gündemin yedinci maddesine geçilerek yöresel yemekleri kitapçığı bastırılması değerlendirildi. Yüksek İstişare Kurulu tarafından hazırlanan çalışma taslağı meclis beğenisine sunuldu. Bu konuda kitapçık kapsamının genişletilmesi için komisyon kurulmasına komisyona Hakan ARSLAN, Aydın TATAR’ın seçilmesine karar verildi.

Gündemin sekizinci maddesine geçilerek Cizre TSO ziyareti değerlendirildi.04 Ekim Perşembe gece 03.00 itibari ile ilçeden hareket edileceği hazırlıkların tamamlandığı meclise aktarıldı. Katılımcıların protokol kuralları çerçevesinde kıyafet hazırlıklarını yapmaları gerektiği kendilerine aktarıldı.

      Gündemde görüşülecek başka madde olmadığından toplantı son verilerek karar kayıt altına alındı.

HOPA TSO EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI
HOPA TSO EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI
HOPA TSO EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI