ARDEF ADAMIZI ZİYARET ETTİ

• 09.10.2018

Artvin Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Ferman ERŞAHİN, Genel Koordinatör İsmail AKBULUT, Karadeniz Vakfı Gençlik Spor Kulübü Derneği Genel Sekreteri Hüseyin GÜLER, Gazeteci Ramazan BALCI ve beraberindeki heyetle odamıza ziyaret gerçekleştirdiler. Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman AKYÜREK misafirlerini makamında ağırladı.

Genel Başkanı Ferman ERŞAHİN 25-28 Ekim 2018 tarihleri arasında, İstanbul Maltepe Orhangazi Park’ında ARDEF ( Artvin Dernekler Federasyonu) tarafından 4. İstanbul Artvin Tanıtım Günleri etkinliğine Hopa Ticaret ve Sanayi Odasını davet etti.

Başkan AKYÜREK 4. İstanbul Artvin Tanıtım Günleri etkinliğine katlım sağlamaya çalışacağını belirterek ziyaretlerinden dolayı misafirlerine teşekkürlerini iletti. Artvin günleri önemine değinerek ziyaret sona erdi.

ARDEF ADAMIZI ZİYARET ETTİ