Hopa
+C

Yük.: +10°

Düş.: +

Pe, 21.04.2016

HABERLER

VALİLER KARARNAMESİ YAYINLANDI: İŞTE YENİ ARTVİN VALİSİ

  • 31.10.2018
  • hopatso

 

Resmi Gazete ’de yayımlanan Cumhurbaşkanı kararlarıyla aralarında Artvin’in de bulunduğu 20 ile yeni valiler atandı, 18 ile başka illerden, bir ile de merkez valiliğinden atama yapıldı.

Artvin Valisi Ömer Doğanay mülkiye başmüfettişliğine getirilirken yeni Artvin Valisi ise İçişleri Bakanlığı Mülga Dernekler Dairesi Başkanı Yılmaz Doruk oldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete ’de yer alan kararlara göre, 9’u kaymakamlık görevlerinden olmak üzere 20 il için yeni valilerin atamaları gerçekleştirildi. Diğer 18 ilden 17’sine başka illerden valiler atandı, birine ise merkez valiliği görevinden atama yapıldı. Valisi değişen 39 ilden 13’ü büyükşehir statüsündekilerden oluşuyor.

Hopa TSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman AKYÜREK yaptığı değerlendirmede Sayın DOĞANAY’ a Hopa iş camiasının temsilcisi olarak görevleri süresince ilimizdeki üstün hizmetlerinden ötürü teşekkürü bir borç bildiklerini ifade etti. Hopa TSO olarak tüm sorunlarımızda kendilerinin yakın ilgili ve alaka gördüklerini söyleyerek, kendilerine yeni görevlerinde başarılar dilediklerini ve Artvin Valiliğine atanan Yılmaz Doruk’a şimdiden hizmetlerinde başarılar dilediğini ifade etti.

VALİLER KARARNAMESİ YAYINLANDI: İŞTE YENİ ARTVİN VALİSİ
VALİLER KARARNAMESİ YAYINLANDI: İŞTE YENİ ARTVİN VALİSİ