Hopa
+C

Yük.: +10°

Düş.: +

Pe, 21.04.2016

HABERLER

HOPA’ DA İLÇE GÜVENLİK TOPLANTISI YAPILDI

  • 01.11.2018
  • hopatso

 İlçe güvenlik toplantısında, ilçemizde genel güvenlik konusunda yürütülecek hizmetler, alınacak tedbirler ve yapılacak çalışmaları görüşüldü.

Hopa TSO adına Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akyürek’in katıldığı toplantıya Hopa Kaymakamı Abdurrezzak Canpolat, Belediye Başkanı Nedim Cihan, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Fatih Kalaycı, İlçe Emniyet Müdür V. Hilal Bahadır Gezer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sezai Aydın, Köy ve Mahalle Muhtarları ve TSK Temsilcileri katıldı. 

Toplantıda ilçemizin büyüyen ve göç alan bir ilçe olması nedeniyle çok dikkatli ve tedbirli davranılması gerektiği belirtilerek; özellikle ilçe güvenliği hususunda önlemlerin ve  tedbirlerin artırılması kararlaştırılmıştır. Ayrıca bu hususta kurumların kendi üzerine düşen görevleri yapmaları yönünde fikir alışverişinde bulunulmuştur.  

Okulların çevrelerinde özellikle öğrencilerin çıkış saatlerinde güvenlik tedbirlerinin artırılması, kaçakçılıkla mücadele, telefon, internet dolandırıcılığına karşı bilinçlendirme faaliyetlerinin artırılması gibi hususlar yer almaktadır. 

Toplantı sonunda Kaymakam CANPOLAT tarafından genel bir değerlendirme yapılarak, huzur ve güven toplantılarının sık sık yapılacağını, vatandaşlarımızla bir araya gelerek onların istek ve önerilerinin dinleneceğini, alınan kararların ve tedbirlerin vatandaşlarımızın güvenliği, rahatı ve huzuru için yapıldığı, bu konuda herkesin hassasiyet göstererek görevlilere yardımcı olunması gerektiğini belirtti

HOPA’ DA İLÇE GÜVENLİK TOPLANTISI YAPILDI
HOPA’ DA İLÇE GÜVENLİK TOPLANTISI YAPILDI
HOPA’ DA İLÇE GÜVENLİK TOPLANTISI YAPILDI