TOBB HEYETİN’DEN ODAMIZA ZİYARET

• 06.11.2018

TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Rize TSO Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Aziz KARAMEHMETOĞLU, Rize TSO Genel Genel Sekreteri Gafur KARALİ ve TOBB Oda-Borsa Uzmanı Tahir ARGÜÇ odamızı ziyaret ettiler. Hopa TSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman AKYÜREK, Meclis Başkanı Gökhan BIYIKLI ve Meclis Üyeleri ile birlikte meclis toplantı salonunda bir araya geldiler.

TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Karamehmetoğlu, Hopa ve Rize TSO’nun birçok konuda ortak çalışma içinde bulunmasının bölge ekonomisinin daha ileri noktalara taşıması anlamında önemine değinerek bölgesel olarak yaşanılan sıkıntıları dile getirdi.

Hopa TSO Başkanı Akyürek, Bölgemizin ekonomik anlamda gelişmesi açısında iş yapan üyelerin karşılaştığı sorunlarını ele alarak sorunların çözümü noktasında fikir alışverişinde bulundu.  AKYÜREK TOBB heyetine ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini iletti. Daha sonra heyet odadan ayrıldı.

TOBB HEYETİN’DEN ODAMIZA ZİYARET