GEBZE VE İZMİT İŞADAMLARIN’DAN ODAMIZA ZİYARET

• 06.11.2018

Gebze’nin önemli işadamlarından Yoldere İnşaat Hafriyatın Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Yılmaz Altınkaya ve İzmit işadamlarından Hopalı Emekli Kurmay Binbaşı Sayın Medet Başlılar odamızı ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akyürek ve Meclis Üyesi Muhammet Uzunkaya ile bir araya geldiler.

İşadamları; ‘Hopa’nın yaşanılabilecek güzel bir şehir haline gelmesi bizi çok mutlu etti. Hopa’nın kısa bir dönemde güzelleşmesi ve gelişmesinde katkı sağlayan Hopa Ticaret ve Sanayi Odası ve Hopa halkını tebrik ediyorum’ dedi.

Başkan Akyürek, Hopa ile ilgili kitap çalışmaları devam eden Hopa kitabı hakkında işadamlarına bilgi verdi. Hopa'daki ziyaretler arasında Hopa Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret ederek onurlandırdığınız için sizlere teşekkür ederim dedi.

GEBZE VE İZMİT İŞADAMLARIN’DAN ODAMIZA ZİYARET