Hopa
+C

Yük.: +10°

Düş.: +

Pe, 21.04.2016

HABERLER

CHP KEMALPAŞA İLÇE YÖNETİMİ ODAMIZI ZİYARET ETTİ

  • 15.11.2018
  • hopatso

Ekim ayında ilçe başkanlığı görevinde değişiklik yaşanan ve Fehmi Şahin’in başkanlık görevini Taner Çakır’a devrettiği Kemalpaşa CHP İlçe Yönetimi Odamızı ziyaret ederek Yönetim Kurulu ile bir araya geldi.

Yeni başkana Taner Çakır, İl genel meclisi üyeliği adaylığını açıklayan Fehmi Şahin, Parti yönetimi üyeleri Erkan Emiralioğlu, Ferhat Tatar, Leyla Ustabaş ve Kadın Kolları Başkanı Gülser Altınkaya’dan oluşan ziyaret Yönetim Kurulu Başkanı Osman AKYÜREK ve diğer yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelerek yeni yönetim ve hedeflerini paylaştılar.

Katılımcıların kendilerini tanıtmalarının ardından yeni başkan Çakır kısa bir açıklama yaparak Kemalpaşa ilçesi için Atatürk ve ilkeleri doğrultusunda mücadele vereceğini ve yeniden belediye seçimlerinin kazanılması için bu doğrultuda çalışacağını ifade etti.

Oda başkanı Akyürek yaptığı değerlendirmede kendilerine görevlerinde başarılar diledi. Kadın kollarının ziyarete gelmiş olması ve toplumda öne çıkmalarının son derece önemli olduğunu söyleyen AKYÜREK kadın erkek eşitliğine dikkat çekti.

Toplantıya CHP Kemalpaşa İlçe Başkanı Taner ÇAKIR tarafından getirilerek ikram edilen Laz Böreği ile ilgili Oda tarafından yürütülen Coğrafi İşaret çalışmaları da masaya yatırıldı. Bu konuda oda olarak çalışmaların sürdürüldüğü bilgisi katılımcılarla paylaşıldı. Fotoğraf çekiminin ardından ziyaret sonlandırıldı.   

CHP KEMALPAŞA İLÇE YÖNETİMİ ODAMIZI ZİYARET ETTİ
CHP KEMALPAŞA İLÇE YÖNETİMİ ODAMIZI ZİYARET ETTİ