32. CACCI KONFERANSI: ‘ASYA: GENİŞLEYEN SINIRLAR’ TEMASIYLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

• 27.11.2018

TOBB Başkanı ve CACCI Başkan Yardımcısı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğindeki Asya-Pasifik Ekonomi Zirvesi, çok sayıda paralel oturumlar, ikili iş görüşmeleri, konsey toplantıları, tanışma ve işbirliği görüşmelerinin ardından sona erdi.​

32. CACCI (Asya Pasifik Ticaret ve Sanayi Odaları Konfederasyonu) Konferansı'nın son bölümünde, Jemal Inaishvili’den CACCI Başkanlığı görevini devralan Samir Modi başkanlığında gerçekleştirilen 90. Konsey toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda CACCI Başkan Yardımcılığına yeniden seçilen TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu da değerlendirmelerde bulundu.

Hopa Ticaret ve Sanayi Odası adına Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akyürek zirveye katıldı. Programın ilk gününde Akyürek bölgedeki diğer oda başkanları ile birlikte Asya Bilgi ve iletişim teknolojileri Konseyi, Asya Turizm Konseyi ve son olarak da Kobi geliştirme konseyi oturumlarına katıldı. Zirve renkli görüntülere sahne olan kokteyl ve gala yemeği ile tamamlandı.

32. CACCI KONFERANSI: ‘ASYA: GENİŞLEYEN SINIRLAR’ TEMASIYLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ