3. MESLEK GRUBU İSTİŞARE KAHVALTISI DÜZENLENDİ

• 10.12.2018

Odamızın düzenlediği Geleneksel Meslek Gurubu Kahvaltıları kapsamında meslek grupları ile bir araya gelerek istişare kahvaltıları düzenleyen Hopa TSO 3. Meslek grubu üyeleri ile 8 Aralık Cumartesi günü Akasya Restoranda bir araya geldi.

Kahvaltı esnasında Oda tarafından hazırlanan ve 2013 yılında gerçekleştirilen seçim sonrası yönetime gelen ekibin faaliyet ve çalışmalarına dair enstantaneler içeren video,  Çağçağan Şelalesi fotoğrafları ve Hopa            TSO tanıtım videosu katılımcılara kahvaltı boyunca paylaşıldı.

3. Meslek grubunun meclis temsilcileri Yener BALKAYA, Okan POYRAZ ve Meriç Burçin ÖZER konuşmalarını gerçekleştirdi. Öncelikle katılımlarından dolayı meslek grubu üyelerine teşekkürlerini sunan konuşmacılar sektörleri hakkındaki tespit ve değerlendirmelerini paylaştılar. Meriç Bey ‘limanın geçmişteki ve şimdiki yılları arasında karşılaştırma yaparak şimdiki iş potansiyeli ve limanın işleyişi hakkında üyelere bilgi verdi.

Grup üyelerinin ardından Yönetim Kurulu Başkanı Osman AKYÜREK kısa bir konuşma gerçekleştirdi. Akyürek konuşmasında ‘kahvaltıya katılıp bize zaman ayırdığınız için sizlere teşekkür ederim. Meslek Grupları ile kahvaltılarımızın amacı faaliyetlerimizi paylaşmak, sorunlarımızı ve sıkıntılarımızı dile getirip yardımlaşma dayanışma sağlayıp daha iyi neler yapabileceğimiz hususunda bilgi alışverişi sağlamaktır. Hopa Ticaret ve Sanayi Odası olarak sadece ekonomik değil sosyal alanda da faaliyetlerimize devam edeceğiz’ ifadelerine yer verdi.

Kahvaltıdan sonra katılımcılar arasında yer alan Akademik danışman Tuğba Aydın AZALOV, Muhammet UZUNKAYA, Hüsnü HATİNOĞLU, Kemal GAZİOĞLU, Tekin ATASELİM, Celil YILDIRIM, Hakan ARSLAN, Yahya BOSTANCI, Turgay ALTUNKAYA, Murat TOPALOĞLU ve Neclet KARABACAK’a söz vererek değerlendirmeler alındı.

3. MESLEK GRUBU İSTİŞARE KAHVALTISI DÜZENLENDİ