BORÇKA CHP YÖNETİMİ ODAMIZI ZİYARET ETTİ

• 11.12.2018

Borçka CHP İlçe Başkanı Recep ÖZÇELİK, Belediye Başkanı Aday Adayı Ercan ORHAN, Kardeşi Osman Nuri ORHAN ve CHP İlçe Sekreteri Eylem YILMAZ odamızı ziyaret ederek, Yönetim Kurulu Başkanı Osman AKYÜREK, Meclis Başkanı Gökhan BIYIKLI, Yönetim Kurulu üyesi Okan POYRAZ, Hakan ARSLAN ve Meclis Üyesi Bülent BAYRAK ile Başkanlık makamında bir araya geldiler.

CHP Borçka yöneticileri yaptıkları değerlendirmede ‘Borçka CHP Yönetimi olarak daha güçlü çalışmalar yürüteceklerini ve 2019 seçimlerinde Belediye seçimlerinden zaferle çıkacaklarına inançlarının tam olduğunu dile getirdiler. Borçka ve bölgemiz için hedefledikleri plan ve projeleri hakkında bilgi alışverişi gerçekleştirdiler.

Yönetim Kurulu Başkanı Osman AKYÜREK misafirlerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek 2019 Yılı Belediye seçimlerinde başarılar diledi.  Karşılıklı sohbetten sonra heyet Oda yönetimine kabullerimden dolayı teşekkür ederek odadan ayrıldılar.

BORÇKA CHP YÖNETİMİ ODAMIZI ZİYARET ETTİ