HOPA TSO BATUM İNŞAAT FUARINA KATILAN ORTAKLARINA TEŞEKKÜR ETTİ

• 13.12.2018

Bu yıl 8. si düzenlenen Gürcistan Uluslararası Yapı, İnşaat, Emlak ve Yeni Teknolojiler Fuarı BATUMI BUILD 2018’ e Hopa Ticaret ve Sanayi Odası ve üyeleri katılarak stant açtı. Üyelere yapılan çağrı sonucu Osman DEMİRCİOĞLU, Hakan ARSLAN, Fatih ALTUNKAYA ve Şenol UZUN fuara katılarak burada stant açıp kendi ürün ve hizmetlerin tanıtımını gerçekleştirdiler.

Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akyürek,  ‘Fuarın Ana Organizatörlüğünü Geonet Expo üstlendiği fuara Türkiye'den 18 firma katılırken aralarında Gürcistan, Rusya,  Azerbaycan ve Almanya’dan toplam 47 firma fuara katıldı. 18 Türk firmasının 4’ü Hopa TSO ortağı, yurt dışı fuarlarında bizleri temsil etmeniz çok onurlandırdı. Arzu ederiz ki önümüzdeki yıllarda bu tür fuarlara katılarak hem ilçemiz ekonomisine katkıda sağlarsınız hem de yurt dışı pazarda pay sahibi olursunuz. Bizleri kırmayıp yurt dışı Batum fuarına katılımınızdan dolayı Hopa TSO Yönetimi ve Meclisi adına teşekkür ediyorum’. Dedi.

BATUMI BUILD 2018 fuarına katılım sağlayan odamız ortaklarına teşekkür belgesi takdim edildi. Osman DEMİRCİOĞLU’na Yönetim Kurulu Başkanı Osman AKYÜREK, Hakan ARSLAN’a Odamız Genel Sekreteri Hamdi YILDIRIM, Şenol UZUN’a Stratejik plan çalışmaları kapsamında odamızda bulunan Dr. Yüksel VARDAR, Fatih ALTUNKAYA ise Yönetim Kurulu Üyesi Yener BALKAYA teşekkür belgesini taktim etti.

HOPA TSO BATUM İNŞAAT FUARINA KATILAN ORTAKLARINA TEŞEKKÜR ETTİ