HOPA TSO YÖNETİMİ ARDAHAN’DA TEMASLARDA BULUNDU

• 20.12.2018

TOBB Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu’ nun Kars ve Ardahan’a yapacağı ziyarete katılmak üzere Ardahan’a giden Hopa TSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akyürek, Kurul Üyesi Hakan Arslan ve Meclis Üyesi Muhammet Uzunkaya Ardahan’a gittiler.

Genel Başkan Hisarcıklıoğlu’nun olumsuz hava koşulları nedeniyle programını iptal etmesi nedeniyle Hopa TSO heyeti bölgeden giden diğer Oda yöneticileri ile birlikte Ardahan Valiliği ve Ardahan Ticaret ve Sanayi Odasına ziyarette bulundular.

Ardahan Valisi Sayın Mehmet Emin Bilmez’ i makamında ziyaret eden heyet bölgesel konular hakkında fikir alışverişi gerçekleştirdi. Vali Bilmez bölge oda yöneticilerinin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek çalışma hayatlarına kendilerine başarılar diledi. Hopa TSO başkanı ve diğer başkanlarda kabullerinden dolayı teşekkürlerini sundular ve topluca çektirilen fotoğrafın ardından ziyaret sonlandırıldı.

Ardahan TSO Misafirlerini Makamda Ağırladı

Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Demirci Genel Başkan ziyareti kapsamında ilde bulunan Hopa TSO ve diğer oda borsa yöneticilerini makamda ağırlayarak ev sahipliği yaptı. Gerçekleştirilen sohbette odalar arası koordinasyonun geliştirilerek bölge ticaretinin önündeki sorunların kaldırılması için çalışmalar yapılarak ticaretin geliştirilmesi hususunda fikir birliğine varıldı.

HOPA TSO YÖNETİMİ ARDAHAN’DA TEMASLARDA BULUNDU