GÜRCİSTAN ULUSLARARASI YABANCI YATIRIMCILAR DERNEĞİ BAŞKANI ODAMIZI ZİYARET ETTİ

• 09.01.2019

Gürcistan’da faaliyet gösteren Uluslararası Yabancı Yatırımcılar Derneği Başkanı Osman ÇALIŞKAN Odamızı ziyaret ederek Oda yöneticileri ile bir araya geldi.

Gürcistan’daki ekonomik gelişmeler yatırım ortamı ve sektör bazlı iş imkânları hakkında fikir alışverişinin gerçekleştiği görüşmede dernek faaliyetleri hakkında ÇALIŞKAN tarafından bilgi aktarıldı. Derneğe kayıtlı 16 adet yabancı firma bunların 12 tanesi Türk firması ve toplam yatırım 1.500 milyar dolar olduğu, firmalarda toplam 23.800 kişiye istihdam sağlandığı belirtti.

Toplantıya Meclis Başkanı Gökhan BIYIKLI, Yönetim Kurulu Başkanı Osman AKYÜREK, Yardımcısı Şükrü AYDEMİR,  kurul üyeleri Hakan ARSLAN, Yener BALKAYA ve Meclis Üyesi Tolga ÇAKIR katıldı.