30. VERGİ HAFTASI KUTLAMALARI 25 ŞUBAT TARİHİNDE BAŞLADI

• 25.02.2019

2019 yılında 25 Şubat-3 Mart tarihleri arasında kutlanan 30. Vergi Haftası dolayısıyla Hopa Vergi Dairesi Müdürlüğünden odamıza ziyaret gerçekleştirildi. İlçedeki paydaşları ile bir araya gelen müdürlük ziyaretler kapsamında Odamızda Meclis Başkanı Gökhan BIYIKLI, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şükrü Aydemir ve Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Arslan ile bir araya gelerek vergi haftası ile ilgili değerlendirmede bulundular.

Hopa Vergi Dairesi Müdürü Vekili Melek ŞAHİN, Gelir Vergisi Uzmanı Ayşe YILDIZ, Aydın YAZICI ve Gelir Uzmanı Fatih TAŞTEN’ den oluşan heyet vergi haftası münasebetiyle ilçede bir dizi temas gerçekleştirdiklerini ifade etti. Gerçekleştirilen sohbette KDV iadelerine dair çalışmaların bitmek üzere olduğu ve %50’lik kısımlarının yakın zaman ödeneceği bilgisi paylaşıldı.

Hopa Vergi Dairesi olarak personel eksikliği sorunu yaşadıklarını aktaran heyet bu konuda resmi mercilere STK’lar üzerinden taleplerin iletilmesinin katkısı olacağını ifade ettiler.

30. VERGİ HAFTASI KUTLAMALARI 25 ŞUBAT TARİHİNDE BAŞLADI