YEREL SEÇİMLER KAPSAMINDAKİ ZİYARETLER CHP İLE BAŞLADI

• 28.02.2019

31 Mart 2019 tarihinde gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerin çalışmalarını başlatan siyasi partiler ziyaret programları kapsamında Odamızı ziyaret ederek projelerini anlattılar. Odamıza yapılan ilk ziyareti CHP Hopa Belediye Başkan adayı Taner EKMEKÇİ gerçekleştirdi.

Hopa Belediye Başkan adayı olarak Taner EKMEKÇİ ismini belirleyen ve yerelde sol bileşenlerle hareket edecek olan CHP Odamızı ziyaret ederek 31 Mart yerel seçimlerine dair çalışmalarını anlattı. Yürütülen seçim çalışmalarını ve Belediye başkanlığı seçimlerinden zaferle çıkılması durumunda Hopa için neler yapacaklarını Hopa TSO yöneticileriyle paylaştılar.

Hopa TSO adına konuşma yapan Osman AKYÜREK öncelikle kendilerine seçim sürecinde ve sonrasında başarılar dileyerek, bir STK olarak Hopa Belediyesinden neler beklendiğini anlattı ve İnönü caddesinden Çağçağan Şelalesine kadar birçok farklı konuda öneriler içeren Hopa TSO Hopa Değerlendirme Raporunu kendilerine sundu.

Hopa TSO’ nun ilçe için önemine vurgu yapan CHP Hopa Belediye Başkan adayı Taner EKMEKÇİ sunulan raporu noktasından virgülüne kadar inceleyeceklerini ifade etti.  Rantçı değil halkçı demokratik bir yerel yönetim anlayışıyla yola çıktıklarını ifade eden EKMEKÇİ ‘yaşanabilir bir kent hayaliyle mücadelemize başladık ve zafere ulaşacağımıza inancımız tamdır ’dedi.

Programlarındaki diğer ziyaretleri gerçekleştirmek üzere CHP heyeti Odadan ayrıldı.

YEREL SEÇİMLER KAPSAMINDAKİ ZİYARETLER CHP İLE BAŞLADI