İYİ PARTİ HOPA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI KASIMOĞLU ODAMIZI ZİYARET ETTİ

• 28.02.2019

31 Mart yerel seçimlerine eski belediye başkanlarından Turan KASIMOĞLU ile Hopa Belediye Başkanlığına aday olan İYİ Parti seçim çalışmalarına ziyaretlerle başladı.

İlçe parti yöneticileri ve Başkan adayı Turan KASIMOĞLU seçim çalışmaları hakkında ve seçilmeleri durumunda Hopa için yapacakları projeler hakkında bilgi verdi. KASIMOĞLU yaptığı konuşmasında ilçenin sorunlarını ve çözümlerini en iyi bilenlerden birisi benim. Tecrübelerimizin ışığında Hopa’nın yaşadığı sorunların çözümlerini biz çözebiliriz. Eski adıyla Cumhuriyet Meydanı olan yerin yeşil alan olması ve trafik sorunun çözülmesine dair birkaç adım planlamaktayız’ şeklinde konuştu.

Hopa TSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman AKYÜREK seçim çalışmalarında kendilerine başarılar dilerken adaylar için hazırlanmış olan Hopa TSO Hopa İlçe Değerlendirme Raporunu KASIMOĞLU’ ya verdi. Çağçağan Şelalesinin turizme kazandırılması, İnönü Caddesinin kapatılması, HOPAK ve birkaç önemli başlıktan bahseden AKYÜREK bu konulara dair Oda görüş ve önerilerini İYİ Parti heyetiyle paylaştı.

Daha sonra heyet diğer programlarını gerçekleştirmek üzere Hopa TSO yöneticilerine kabullerinden dolayı teşekkür ederek odadan ayrıldı.

İYİ PARTİ HOPA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI KASIMOĞLU ODAMIZI ZİYARET ETTİ