KEMALPAŞA CHP YÖNETİMİ ODAMIZI ZİYARET ETTİ

• 05.03.2019

CHP Kemalpaşa Belediye Başkanı Ergül AKÇİÇEK, CHP Kemalpaşa İlçe Başkanı Taner ÇAKIR ve İlçe yönetimi 31 Mart 2019 tarihinde gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerin çalışmaları kapsamında Odamızı ziyaret ederek projelerini anlattılar.

Kemalpaşa Belediye Başkanı Ergül AKÇİÇEK seçimlerde yeniden Başkan adayı olduğunu ifade ederek 31 Mart yerel seçimlerine dair izledikleri yolu anlattı. Yürütülen seçim çalışmalarını ve belediye başkanlığı seçimlerinden zaferle çıkılması durumunda Kemalpaşa için bu dönem neler yapacağını Hopa TSO yöneticileriyle paylaştı.

Hopa TSO Başkanı Osman AKYÜREK öncelikle kendilerine seçim sürecinde ve sonrasında başarılar dileyerek, bir STK olarak Kemalpaşa Belediyesinden neler beklendiğini anlattı ve Kemalpaşa kilisesi, otogar, turizm gibi birçok farklı konuda öneriler içeren Hopa TSO Kemalpaşa Değerlendirme Raporunu kendilerine sundu.

Programlarındaki diğer ziyaretleri gerçekleştirmek üzere CHP heyeti Odadan ayrıldı.

KEMALPAŞA CHP YÖNETİMİ ODAMIZI ZİYARET ETTİ