ARTVİN GENÇ VE KADIN GİRİŞİMCİLERİ İCRA KOMİTELERİNİ SEÇTİ

• 06.03.2019

Türkiye’nin 81 ilinde aynı gün ve saatte eş zamanlı olarak düzenlenen seçimler 5 Mart Salı günü Artvin Ticaret ve Sanayi Odası’nda da yapıldı. TOBB tarafından yeniden yapılandırılarak sayıları artan Genç ve Kadın Girişimciler Kurulları, Artvin TSO Toplantı Salonu’nda yapılan seçimlerle İcra Komitesi üyelerini seçti. Seçimde Artvin, Hopa ve Arhavi Ticaret ve Sanayi Odalarının Yönetim Kurulu Başkanları girişimcilere eşlik etti.

Oy kullanma işleminin ardından açılan sandıklar neticesinde seçilen TOBB Artvin il kadın girişimciler icra komitesi Başkanlığına Artvin TSO üyesi Hatice Nur ERSÖZ, Başkan Yardımcılıklarına Hopa TSO Üyesi Sercan ÖZGEN ve Artvin TSO üyesi Serap Albay KÖR seçildiler.

TOBB Artvin il Genç Girişimciler İcra Komitesi Başkanlığına Hopa TSO Genç Girişimcilerinden Hakan ARSLAN, Başkan Yardımcılığı görevlerine Borçka TSO Genç Girişimcilerinden Erkan SELÇUK ve Arhavi TSO Genç Girişimcilerinden Şahin SERMED seçildiler.

Artvin Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanlığına seçilen Hakan ARSLAN seçim sonrasında yaptığı açıklamada “Bugün yapılan TOBB Artvin İl Kadın ve Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Seçimleri sonucunda seçilen asil ve yedek üyesi arkadaşlarımızı tebrik ediyor, yapacağımız çalışmaların birlik ve beraberlik içerisinde ilimizde girişimcilik kültürünün gelişmesine katkı sağlayacağına canı gönülden inanıyorum.’ ifadelerini kullandı.

ARTVİN GENÇ VE KADIN GİRİŞİMCİLERİ İCRA KOMİTELERİNİ SEÇTİ