AK PARTİ HOPA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI GAZİOĞLU ARTVİN MİLLETVEKİLİ EŞLİĞİNDE ODAMIZI ZİYARET ETTİ

• 07.03.2019

31 Mart 2019 tarihinde gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerin çalışmalarını başlatan siyasi partiler ziyaret programları kapsamında Odamızı ziyaret etmeye devam ediyor. Ak Parti Hopa Belediye Başkan adayı Kemal GAZİOĞLU, Ak Parti Artvin Milletvekili Av. Erkan BALTA, mevcut Belediye Başkanı Nedim CİHAN ve ilçe yönetimi ile birlikte Odamızı ziyaret ederek yöneticilerle bir araya geldi.

Hopa TSO adına konuşma yapan Osman AKYÜREK öncelikle kendilerine seçim sürecinde ve sonrasında başarılar dileyerek, bir STK olarak Hopa Belediyesinden neler beklendiğini anlattı ve İnönü Caddesinden Çağçağan Şelalesine kadar otuz yedi maddeden oluşan farklı konularda öneriler içeren Hopa TSO Hopa Değerlendirme Raporunu kendilerine sundu.

Hopa TSO Meclis üyeliği görevini de sürdüren GAZİOĞLU ‘misafir olduğumuz kadar ev sahibi de sayılırız. Bugüne kadar olduğu gibi Hopa TSO yönetimi ile birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya devam edeceğiz’ dedi.

Ak Parti Artvin Milletvekili Av. Erkan BALTA yaptığı değerlendirmesinde ‘Hopa TSO camiasından bir başkan adayı var, Odanın önemli çalışmalara imza attığını biliyoruz ve bu açıdan Hopa için bu adaylık büyük kazanç sağlayacaktır. İlçedeki ticaretin önünü açacak çalışmalar yürüteceğinden şüphemiz yoktur’ ifadelerini kullandı.

Ak Parti İlçe Başkanı İlyas Güven de Hopa Laz Böreği Coğrafi İşaret tescili için oda yöneticilerini tebrik ettiğini söyledi.

Kısa bir süre daha projelerden ve yatırımlardan sohbet gerçekleştirilmesinin ardından kabullerinden dolayı Hopa TSO Yönetimine teşekkürlerini sunan Ak Parti heyeti odadan ayrıldı.