AK PARTİ KEMALPAŞA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YENER BALKAYA ODAMIZI ZİYARET ETTİ

• 07.03.2019

Ak Parti Kemalpaşa Belediye Başkan adayı Yener BALKAYA ilçe yönetimi ile birlikte Odamızı ziyaret ederek Hopa TSO yöneticileriyle bir araya geldi ve yürüttüğü 31 Mart yerel seçim çalışmalarını anlattı.

Katılımcıların kendilerini tanıtmasının ardından Hopa TSO adına konuşma yapan Osman AKYÜREK öncelikle kendilerine seçim sürecinde ve sonrasında başarılar dileyerek, bir STK olarak Kemalpaşa Belediyesinden ilçenin gelişmesi ve ticari ve sosyal hayatının gelişmesi için otobüs terminalinin yapılmasını da içeren ve otuz üç maddelik Hopa TSO Kemalpaşa Değerlendirme Raporunu kendilerine sundu.

Hopa TSO Yönetim Kurlu üyeliğinden Belediye başkan adaylığı vesilesiyle istifa ederek Meclis üyeliği görevine devam eden BALKAYA ‘bu camianın bir üyesi olarak birlikte güzel çalışmalar gerçekleştirdik seçim sonucu ne olursa olsun birlik ve beraberlik içerisinde Kemalpaşa için çalışmaya, gerekeni yapmaya devam edeceğiz’ dedi

Gerçekleştirilmesi planlanan projelerinden kısaca bahseden BALKAYA ardından kabullerinden dolayı Hopa TSO Yönetimine teşekkürlerini sunan Ak Parti Kemalpaşa heyeti odadan ayrıldı.

AK PARTİ KEMALPAŞA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YENER BALKAYA ODAMIZI ZİYARET ETTİ