GEBZE TO YÖNETİM KURULU ÜYESİ ALTINKAYA ODAMIZI ZİYARET ETTİ

• 16.03.2019

Hopa Ticaret ve Sanayi Odasının 10-12 Mart tarihlerinde Gebze’ye yaptığı ziyarette heyetle birlikte hareket eden ve mükemmel ev sahipliği gösteren Gebze TO Yönetim Kurulu üyelerinden ve Yoldere İnşaat Firmasının sahibi Hopalı İş insanı Ercan Altınkaya, yine oda yöneticilerini Gebze’de karşılayan Hopalı iş insanı Altınkaya Hafriyat Firmasının sahibi İlker Altınkaya ve Ziraat Mühendisi Mikail Eyi ile birlikte Hopa TSO’ yu ziyaret etti.

Oda Meclis Başkanı Gökhan Bıyıklı ve Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akyürek ile görüşen ziyaretler bölgedeki ekonomik faaliyetler hakkında görüş alışverişi gerçekleştirdiler. Başkan Akyürek ziyaretlerinden dolayı ve daha önceki ev sahipliklerinden dolayı misafirlerine teşekkür etti.

GEBZE TO YÖNETİM KURULU ÜYESİ ALTINKAYA ODAMIZI ZİYARET ETTİ