Hopa
+C

Yük.: +10°

Düş.: +

Pe, 21.04.2016

HABERLER

ÇAY BARDAKTAN TAŞIYOR!

  • 25.03.2019
  • hopatso

 

Çay sektöründe üretimden tüketim aşamasına kadar yaşanan sorunların tespiti ve bunların çözümü için birlikte hareket etmek amacı ile Trabzon Ticaret Borsası ve sektörün etkin kuruluşları olan ÇAYKUR, Çay Sanayicisi ve İş Adamları Derneği, Rize Ticaret Borsası, Of Ticaret ve Sanayi Odası tarafından organize edilen "Çay Bardaktan Taşıyor" adlı panel Trabzon'da yapıldı. Programa Hopa TSO adına Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Okan POYRAZ katıldı.

Trabzon Ticaret Borsası binasında düzenlenen panele Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, Trabzon Ticaret Borsası Meclis Başkanı Sebahattin Arslantürk, TTB Yönetim Kurulu Başkanı Eyyüp Ergan, Rize Ticaret Borsası Meclis Başkanı Resul Okumuş, Of TSO Başkanı Erdal Saral, Tayyip Erdoğan Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatih Seyis, ÇAYSİAD Genel Sekreteri Mustafa Yılmaz Kar, ÇAYKUR Genel Müdür Yardımcısı Dr. Turgay Turna katılarak birer konuşma yaptılar.

Çay Kanunun çıkarılması, çayın daha fazla katma değer getirecek bir ürüne dönüştürülmesi hususlarının değerlendirildiği toplantıda çayın geleceğine dair önemli konularda fikir alışverişi gerçekleştirildi.  

ÇAY BARDAKTAN TAŞIYOR!
ÇAY BARDAKTAN TAŞIYOR!