VAKIFBANK MÜDÜRLERİN’DEN ODAMIZA ZİYARET

• 02.04.2019

Vakıfbank Doğu Karedeniz Bölge Müdürü Sayın Murat KARAOĞLU, Doğu Karadeniz Bölge Kredi Müdürü Sayın Temel KOLAYLI ve Hopa Şube Müdürü Sayın Hüseyin TOPALOĞLU odamızı ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Osman AKYÜREK, Meclis Başkanı Gökhan BIYIKLI, Yönetim Kurulu Üyesi Hakan ARLAN ve Muhammet UZUNKAYA ile bir araya geldiler.

AKYÜREK ‘ Bölge Müdürlerine ziyaretlerinden duyduğu memnuniyetini dile getirerek teşekkürlerini iletti. Yeni göreve atanan Vakıfbank Hopa Şubesi Hüseyin TOPALOĞLU’ na yeni görevinde daha büyük başarılara imza atmasını temenni etti.

Gerçekleştirilen sohbette Hopa’da ve Bölgede ekonomi ve finans sektörün genel durumu, kredi imkânları ve iş dünyası ile bankacılık sektörü arasındaki ilişkiler hakkında fikir alışverişi yapıldı. Daha sonra heyet Oda Yöneticilerine kabullerinden dolayı teşekkürlerini ileterek odadan ayrıldılar.

VAKIFBANK MÜDÜRLERİN’DEN ODAMIZA ZİYARET